Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

helmut:to s tebou souhlasím,je na takové motorce takovou dálku ve dvou....hotové utrpení

tož to ji ani tobě nazávidím,když si vzpomenu na to husqarňáce pohodlné sedlo

Helmut: Což o to já mám kufr brašny a válec hodím taky asi za sebe a nebo na kufr, ona totiž se mnou chce jet i moja

no,nad tím společným objednáním jsem taky včera přemýšlel a vidím,že jsem nebyl sám

asi ty válce vezmu taky dva,doma se to neztratí a je to za pár korun a už jsem se rozhod,že vezmu i ty text. brašny

šak možu vzít dva,to se doma nestratí

mám kufry a ten válec bych hodil jen za sebe

Helmut: trochu málo jeden kus, proč si nevezmeš dva...

zdar pánové,já bych si taky vzal ten válec,ale jenom jeden kus

Lada.s: Já se s tebou ještě koncem týdne spojím a domluvíme se....

Benny: S tím poštovným mě to taky napadlo, sepíše se co kdo bude chtít a objedná se to všechno najednou

madman:ja budu taky brat ten valeca ty tex. brasny.ten valec chce aj blek .tak se muzem podelit o postovne

Peca_KLR: Peco sorry, ale kdybys je někdy potřeboval pučit tak není problém nějak se domluvíme

Lada.s: Aaaa tak brašny sou fuč

Black:dík,už to umím

asi ten válec vezmu,upevním ho napodél na zadní blatník a přes něj ty dvojbrašny napříč,a nebude možná ani třeba žádný držák,upnu to popruhama

Madman 650: je to ten samý jak tento http://www.motosports.cz/eshop-valec.html a tady je ještě levnější, jinak odkazy na nějaký věci za rozumnou cenu jsem dal do sekce "Vybavení na cesty"

Lada.s: Laďo dík za nabídku brašny beru. Dneska sem zamakal na těch držácích a už to mám skoro hotový pokud pojedeš příští týden do Mistřína tak je vem platím v CZK nebo EUROb

madman 650: Normálně ho skopíruj z lišty a vlož ho do okna do kterýho píšeš text

kluci,jak se sem vkládá odkaz na nějakou stránku,nějak mi to nejde,našel jsem na bikerscrown.cz pěkný,voděodolný válec za 215 kč,ale nějak sem ten odkaz nemůžu dostat

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 67491
Dnes: 0
Online: 2
tak to teda nevim.nechcu byt rasista ale brat zenskou?