Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

XT zatim menit nechci,jen uvazuji o necem lehcim za dobrou cenu,ta huska(LT)se me libi,uvidime

Já chtěl měnit za tohle http://www.tipmoto.com/motorky/husqvarna/102762-510-te.html vcelku voňavka a zajímavá cena....ale už je prodaná...

To jo mrkni na tu na motoinzerci ta z toho prostějova má ve předu malý kotouč, chybí tam zadní stupačky. A jestli je to rok 1999 a nebo 2000 na tom už zase tak nefrčí. Co ty chceš měnit svoje XT že tak prohlížíš bazary???

taky si myslim ze to je bez TP,a na r.v.2000 je to divny ze uz je to po GO

Na té z toho Prostějova chybí některé věci jako zadní stupačky a není tam nikde napsaný jestli je to s TP a nebo bez TP už z tech fotek z toho nemám dobrý pocit nevím jak ty

Nemám z toho dobrý pocit mrkni na tohle vypadá zachovaleji a zajímavá cena " target="_blank">http://www.motoinzerce.cz/motorky/husqvarna/233099-lt610.html

jak rikas blacku,mas recht.Mrkni se na motorkare.cz na bazar,dneska je tam LT610 z prostejova za 44000,co si o tom myslis?

Ohledně toho Pánova nasrat na fýzly budu tam jezdit i nadále seru na ně....na kurv...co my můřou zákaz vjezdu tam není

ten Panov mi taky nejde do palice,treba to nebude tak horky,uvidime

tak to je mazec stim panovem a ja se tam tak tesil

Já na Jawce jezdil taky, ale tak se mi ji nepodařilo vytunit všechna čest

jsem to natunil o mostek pres prikopu.jak se vjizdi do holesova od b.p.h.

Vývozní

benny:cos to přidal do fotogalerie,to je nějaká zkrácená verze Jawy?

zdar chlapi,dneska odp.jsem to byl protahnout,jenom tady kolem humna, v lese ty zmrzly koleje to neni nic prijemnyho ale celkem to slo

Benny pěkně si ji porovnal

jo ja si taky myslim ze to rumunsko musi mit vlastni samolepku

Hurvajz-kde si krosil, já byl na tenise a jsem uplně v pytlu, vymknul jsem si kotník a zítra jedu na hory, tak se léčím, ale snad v lyžáku to bude ok. Pokud bude přijatelné počasí vyjel bych pak v Lednu.

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 67491
Dnes: 0
Online: 2
Mrkni na tu motoinzerci to LT-čko by stálo za hřích a je tam dobrá cena...