Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Hugila-jasně at udělá nějaký nývrh, toto jen amaterský pokus, dál bych navrhoval, že pak každá větší výprava měla ještě vlastní samolepku s názvem akce.

Taky jsem si byl zajet ,na sluníčku celkem fajn.Zem je místy ztuhlá tak se moc ani neboří.Supr

hele sem koukal na to logo, můj kámoš je velice kvaltiní grafik a dyzajnér, mám mu říct at vymyslí něco epesního, co nám bude konkurence závidět?

kurnik,to vánoční válení a žraní není vubec dobré na kondičku, sem si ted dal hodinku a půl svižný offík kolem dědiny a sem kvalitně zmordovaný..a to sem puvodně hctěl jet na mx trať, to bych se zničil úplně

Ahoj pánové, vzhledem k tomu, že jsou tady už ted -2, tak to zítra ruším. Necháme to až bude nad 0.

tož bylo by dobré napsat kdy a kde bude sraz na tu vyjíždku

Zdravím všechny.Zítra dojděte kdo můžete na tu vyjíďku,bude to mazec.Mirku už se těším!

Tak kluci i já se připojuju s přáním,hlavně zgraví a pohodu v novém roce.

Pod stromecek balik zdraví,vzácný poklad jak se praví.Lásku,stestí,zadne hádky,spokojenost hezké svátky.Radost,úspech,pevný krok a stastný nový rok plný kilometrů bez nehod vám přeju já

šťastné a veselé a hodne km bez nehod

Kluci taky se přidávám šťastné a veselé, hodně štěstí, zdraví a lásky Vám a vašim rodinám a klidné prožití roku 2009

Veselé Vánoce a šťastný Nový Rok 2009 hlavně bez nehod!!!!!

zdar chlapi,po dlouhe prestavce se hlasim na nasich strankach,uz to mam konecne spraveny,preji vsem v klubu klidny svatky a stastny novy rok

Hugila trasa je vždy jistá

nějaký nástin trasy by byl?

Těžký offroad, (mastodont) je závislý na počasí, jestli bude lehký nebo těžký

kurna, co si mám představit pod pojmem těžký ofroud na jižní moravě?

toš já to mám na hůře ale juknu se

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 67491
Dnes: 0
Online: 3
ogaři, nebudte líní, a podte si na toho silvestra lehce zaoffit