Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

tak ona to naštěstí nebyla technicky náročná trasa, kromě pár míst

a jak se vám líbil bonus v podobě vytahování zapadlé afriky?:D:D...to sem si nemohl odpustit, ono když se jede s mastodontem, tak se prostě musí vyproštovat, to k mastodontům patří:D

Solidní vyjížďka-velký obdiv ,,medvědovi na AFRICE (sorry-jméno jsem si nezapamatoval) Tohle zasluhuje obdiv. Zas se rádi někdy přidáme.

čau kluci,tak už jsem vylezl z vany,příjemně unaven...teď ješte ten svařáček,a už se těším na fotky,
ale jsme si dali do těla,co

no i když dneska se moc nebahnilo, dneska se hrabalo ve sněhu

kuwa fix hergot neserte mě

enonunoluxusgrande poježdění, madman je výborný horský vůdce

pleskl sem sebou třikrát, jednou sem prímově zapadl, sněhu plno, zadriftoval sem si, zabahnil, kelčský javorník sme zdolali,,,,holt chrochtám blahem a požaduju repete

šílenci

tak jdem nato pocasi ujde

bude totiž sněžit

bude sice chladno,ale prset nebude

a myslím, že lepší podmínky na předvánoční vyjíždu si nemůžeme přát, všude bílo, zasněžené stromy...romantýka

tož když pojede benny, tož se taky pudu sklouznout, už nás bude víc na vyproštvání afriky:D...pršet bude jenom v nížinách, v hostýnkách bude sněžit, čili bych jel, i když bude poprchat

pokud zitra nebude prset takja jedu

Ahoj madman 650, myslím si, že je to rozumné to odložit, ale je to jen můj názor,

Sejdeme se v neděli .

cau kluci,nejde mi net píšu od kámoše,takže je tu dost sněhu,tak se rozhodněte,jestli to neodložíme,bude to pakárna a ne všude vyjedem,tak muj telefon je 736 422 541,tak se domluvte a ráno dejte vědět.benny pošli mi svuj telef. at se domluvíme na tu neděli,kdyby mi ten net nešel ani zítra

no já jezdil až do minulého týdne na 0,7 atm, a v pohodě, takže si myslím, že se to neurve

A máš haltry? aby sis neutrhl ventilek

kdyžtak koukám na ten snížek, tak si říkám, že bych na ten zítřek měl upustit gumy tak na 0,7 atm, at se to trochu bere

Hugilo,asi mám podobnou uchýlku jako ty

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 67491
Dnes: 0
Online: 2
Hugilo souhlasím s tebou,mě na Bigoušovi taky museli vždy vyprošťovat