Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

no ta tenerka měla zánovní e-09

ja mam taky 09dakary, ale tohle by mi neudelaly, ty musely byt ojety jak duchodkyna pred duchodem

benny- jo to je vono, klasika a standardní situace, vzpomeň si na BMW 800GS které, se tlačilo z 20km 15km, Helmut byl hlavní koník.

já tuším,že tam byli e09,ale nevím v jakém stavu

Sem se dival na to video a zajimalo by me co je na te tenerce za gumy,ty musely byt silnicni a nebo uplne ojete, vzdyt nic nebraly ani na te rovince jak jste ho tlacili

Benny krása,už se vidím,jak bych se tam bahnil s vama.Já si bohužel letos už nezajezdím,doufám,že to budu mít v lednu opravené,aspoň Káťu,pak si pořádně zabahníme

v sekci nase video je video z vizovic tak

Kluci pokud bude slušný počesí tak se mnou můžete počítat taky, sice to mám 70 km ale nějak to zvládnu

benny:no jak jsem psal,záleží na počasí...pokud nenapadne na kopcích moc sněhu,tak jedem.sraz treba v deset na benzince na zacatku Bystřice.na jisto to domluvíme v patek

Prý se hodně bere a hodně vydrží....

no nevypadá zle,ale děsí mě ta nízká cena...
kdybych nedával před pár dny c-02,tak bych ji zkusil,takže je to na někom jiném

Ano vzorek to má podobný....
Prý to někde na KTM dnu testovali s Dunlopkou, Mitaskou a Metzelerkou a vydržela prý nejvíc, nejhorší prý Dunlop a Mitas a Metzeler - zlatý střed

No tak jsem se čuměl a přijde mě to stejný nebo aspon podobný jako C-02ka, tak to někdo zkuste a pak poreferujte

Klucí dal sem to na čumendu do sekce Technika, je tam vebový odkaz a tel číslo na pana Bílka, říkal že by neměla být 17-ka problém, musí ji jenom objednat, tak mu zkuste zavolat uvidíte co vám řekne

jen 120/18,toje ouzký vzal bych tak předek

kurna, tak sme koukal na ty fortune gumy ,a pro mě sou pasé, nemají 17

já tam dole nic nevidím

Ne není je to značka FORTUNE má teď akci 20% slevy, jinak běžně ta guma stojí 930kč mrkni na stránky www.motomaxsro.cz má to na úvodní stránce dole....
Teď sem se na to díval

bleku není to česky mitas

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 67492
Dnes: 0
Online: 1
unglaublich