Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Zítra mu crnknu a zjistím to....

tož bleku neblázní zapátrej v téj tvojej makovici

Klucí byl sem dnes v Motomaxu v Hodoníně koupil sem si nový botky Formy Dominátor a ptal sem se tam na gumy a říkal, že má na endura nějakou českou gumu, která je fakt dobrá do terénu za rozumný peníz, ale nespomenu si jaká to byla značka....

no to je teda balón

http://www.enduro-adventure.banda.cz/galerie/1228634229/prvni-pokus-homolka/
tohle je ta guma hned na druhé fotca jak měním dušu

zitra opíšu její název a můžeš se nani koknout.Ta guma je moc velka ,šířka i profil,asi by ti to na africe něco urvalo jak mě na bigu

tož to by mě zajímalo ,co to može byt za papuč

není

a na stránkách metzeleru není v katalogu?

to semi ještě nepodařilo zjisti,je tam taková spousta čísel,že sem z toho jelen,zkoušel sem v gůglu všechny možné kombinace,ale žádnou sem takovou nenašel

helmut: co to je přesně za typ?

Na bigovy mam vzadu metzeler,ale vzorek je uplně stejný jak c02

no ta guma s těma lopatkama by byla výborná v létě pro ježdění v písku okolo bzence

lada: jojo, to mi povídej, já mám taky 17" vzadu

pánové jestli řešíte pneu, dal jem video do odelení Technika, myslím že to je řešení

No kluci vy kteří máte vzadu 18" ráfek jste za vodou...ale sehnat slušný drapák v 17" je skoro nemožné

k těm pneu, používám EF-05 a spokojenost jak terén tak asfalt.

já mám na Káti e09 a ta pude brzo dolu a hodím tam nějáky céčko,páč jak je ta motka lechká tak to jenom hrabe

včera sem se pokoušel zprovoznit biga a než sem namontoval baterku tak mi upadlo start tlačitko a nenášel sem ten zk..... pléšek,

jo a k těm gumám,taky jsem chválil E-09 než jsem zkusil C-02,to je nebe a dudy

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 67491
Dnes: 0
Online: 3
Hugilo je to kus gumy