Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

tak ja se taky pridam

madman: sme si s bennym říkali, že bys nás mohl povodit po hostýnských vrchách, abys nejezdil furt sám

Kluci nechcu vyvolávat nějaké nepokoje, každý si obhajuje svoje, určitě tam někdy uděláme výpravu a uvidíme

O tom ze E-09 zvladne vsechno bych se hadal

mám vzadu c-02, bohužel už vcelku ojetou....no já ti nebudu vyvracet že E-09 zvládne všechno,nevím co si s ní dávat za terény ale, pokud tam na nich pojedeš, tak já ti pomáhat nebudu

Hugila: E-09ka zvládne všechno, otázka je na čem jsou obutý

no jako hodlám tuhle trasu jezdit častějc, ale už nikdy to nepojedu s někým, kdo bude mít obuté gumy typu e-09

Akorát doufám že ty fotky nikoho neodradí, nemyslím teď skalní, ale ty co se budou teprve registrovat...

Helmut-chtělo by to tu babku

Hugila-jo to je jako tank, mám kamoše co stím řádí jako by to mělo 100kg

Kucí docela mě mrzí, že jsem nejel taky někdy tam musíme vyrazit znovu, vypadá to tam docela zajímavě....

Díval jsem se na to video Za Karpaty 2007, je to užasný
dám sem odkaz:
http://www.motorkari.cz/detail-clanku-akce/?cid=4455
super

mira: na mastodonty je to úžasná trasa

benny dělal jsi nějaký video?

Klobouk dolu, že jste se vrátily celí!
Nevím jestli bych to dal, každopádně ta Tenerka je jako nová na těch posledních fotkách

Borci njn

Parádní fotky

tak asi oprávněný název "Vizovický masakr" fotky dobrý, blatečko taky, na mastodonty asi nic moc, ale dal bych si to taky, tak příště

to bych si dal říct,to můžu

No pánové mazec a to dost velkej

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 67491
Dnes: 0
Online: 4
hugila:mi čteš myšlenky,už o víkendu jsem nad tím přemýšlel...takže pokud nebude extra humus počasí,tak můžem vyrazit...zatím naplánuju trasu,tak dejte vědět kdo pojede,ať můžu zvolit náročnost