Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

For benny: Šak jsi přihlášený na sobotní akci u Vizovic nebo se snad pletu.....??

hej blacku jste si me asi s nekym spletly ne

říkáš, benny doléčil jednu ruku, tak že by mohl začít marodit s druhou, s nějakou pěknou zlomeninou:D

Jo jo něco tam dejte ať si s Bennym pořádně zařádíme.....

tak koukám, že blackstyler v sobotu jede taky, a protože má lehkou motku, tak aby se nenudil, tak vložíme do trasy nějaký ten bonusový výjezd a sjezd

For benny: Dobrá já to tam všechno přehrnu, ale když budete vkládat další fotky, tak to tam dávejte zrovna...

blacku:tak pokud ti to nevadi tak ty fotky prezen pres toho pikasa

Zdar všichni, taková menší technická poznámka, když vkládáte fotky do fotogalerie, tak je vkládejte jen před odkaz z nějakého servru, např. google piccasa, nebo si zasereme volné místo na servru a nebudeme moct nic vkládat.....není to zas tak složité

Ahoj lidi, taky bych jel, ale v sobotu nemůžu, snad jen na hoďku, musím ráno do práce. Tak si to užijte foťte, natáčejte hlavně ty tlamy,ať z toho něco máme i mi ostatní

se mno use ve strážnici nepotkáte, já do žádnýho rumunska nepojedu, já bych se tam rozbil aji s motkou na ohrabky

tak to se v te straznici potkame asi vsichni

madman650 :o.k.

benny,na ten sraz bych se přidal,jestli mě vezmeš autem,dojel bych do Hulína vlakem,ať si můžu dát nějaké pivko

Chtěl jsem se přidat,ale teď zjištuju,že mi v pátek končí pojistka

benny, black. se mse ještě dnes domlouval na podorbnostech s kolegou co eje taky, a protože je z kunovic,tak místo srazu přemístíme do Doubrav, at nemusí jezdit až do lípy

For MiraKTM: Čau Mirku jo jo vrátil sem se vodku jsem dovezl tak můžeme затопить

For Hugila: Napiš kde a kdy bude sraz

čau ogaři, v sobotu vyrážíme s bennym a ještě jedním kolegou na vyjíždku. cca 35 km, čistý offroud, trat středně náročná, místy hodně náročná, ideální obutí drapák, riziko poškození stroje a jezdce lehce zvýšené ( já tam minule hodil luxusní tlamu a ohnul říditka, kolega několikrát odložil a ulomil stupačku, a to sme projeli jenom jednu třetinu trasy).
sraz v 1O:OO, konec neznámo kdy a kde, možná to ani celé nedáme

i když sme sice už tři, tak eště jednoho jezdce, ideálně na mastodontu bez ladáku

Ahooooj,tak ses vrátil

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 67491
Dnes: 0
Online: 4
For benny: Díval jsem se teď na nějaký fotky z vyjížďky a s těmi nálepkami na tvé KTM jsi měl nějaké momentální pominutí smyslů nebo to byl úmysl polepit co nejvíc plochy motorky???