Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

stehnoo:z Bystřice P.Hostýnem

stehnoo: kurna to tam musíš dát i na stromovi, dyt to tam není zas tak hrozné

Jen co poskládám DR tak tam jedu mám konečně nové pneu

madman 650 a ty jseš odkud

no nepovídej, to bych se tam měl stavit na kontrolu

No ano správně ty kluku teď je to tam super. jeden maník sehnal udesku nebo co a porovnal to a je tam super trať

stehnoo: koukám, že kousek do tebe je můj oblíbený flek na blbnutí v té pískovně nebo co to je,v boršicích u buchlovic

co to je kůštěk od Zlína,šak aj já su kůštěk od zlína

Toš jásu taky kůštěk od Zlína podle toho jak za to tahám

stehnoo: z dědiny kousek od zlína

Toš a ní já nemám přístup na bandu

dobrý den ,sem tu nový, tak vás zdravím

motorka: sedlám tu těžkou jebku od hondy, která se vubec nehodí do terénu, čili afriku

já a enduro: vzheldem k tomu, že slovo enduro vychází z anglického endurance, což znamená výdrž, odolnost, vytrvalost, tak podle toho taky jezdím

já a ježdění v partě: nemám rád velké výpravy, pro mě je ideální jet ve 2-3 lidech, tento počet stačí na vyproštování motky a když se někdo vyrýpe, tak druhý může poskytovat první pomoc a třetí volat sanitku

a hlavně čím mín lidí, tim menší pravděpodobnost výskytu člověka, který používá slova typu nevyjedu, neprojedu, nedám to, do toho nejdu atp.

Do lesa zásadně nejezdím s lidma, kteří mají na motkách uřvané ladáky

tož tak

hulmut:tak to si ani nedovedes predstavit jak me to mrzi

no fakt,taky mě to tam už nepustí na přihlášení.Asi jsem se provinil proti straně a režimu

to neřeším je to minulost

tak nám všem s politováním oznamuji,že ani jeden z nas není členem enduro bandy.Kouknul sem do soupisky a ta byla očividně z rekonstruována.Zcenzurována.

potřebuji vědět alespoň orientačně, kolik strojů pojede, zkuste to napsat do diskuze k akci. Děkuji

Helmu t, pokud tam bude cesta ok, jinak s plnou polní bude složitější přeprava, nejnáročnější místa vedou po cestách 3 a 4 třídy dedy šotolina, kámen a určitě i blatíčko.

benny:OK

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 67491
Dnes: 0
Online: 3
Hugika správnej přístup,ale bohužel se mi nepodařilo za poslední roky koupit motorku bez uřvaného laďáku