Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

madman650:je z hostisove.jen v okoli machova myslocovice tecovice.priste dam vedet muzes se pridat

A už máte nějaký předběžný termín,myslím měsíc?Otec dost cestuje po světě,tak kdyby bylo potřeba něco zjistit,můžu se zeptat.Byl i v Rumunsku

madman 650 nejvyšší hora Rumunska je Moldoveanu, 2544m,takže tak vysoké kopce tam opravdu nejsou

Helmut:v Rumunsku jsou tak vysoké kopce?

benny:co to je za borca co jsi s ním včera jel?A kde jste krosili?

jo a s tou nadmořskou výškou to myslím vážně!!!!!!!!!!!

Beny závidím,ja to včera odvezl do opravy a jak se mí vrátí tak hned někam vyrazíme

benny dobře jsi Káťu vytunil, sluší jí to.

já mám jeden spešl požadavek a to abychom se snažily dosáhonout co největší nadmořské výšky

dal jsem nove vidaa a fotky

Ahoj, naházel jsem tam foto z akce Homo... prosím udělejte k tomu popis a komentáře, byl to smolný den bennyho

ja bych chtel krasne asfaltove silnice a 8* hotel

Čus, připravuji trasu na tu Romaniju, jestli máte někdo nějaké spešl požadavky na trasu a místa, sem s tím, abych to tam zapracoval

cas vseci.tak dneska sem byl zajezdit sborcem snad jesta vic postizenym nez jsme my

zdar chlapi,tak uz su tady taky(diky Mirovy)

vyrážím zítra se trochu zabahnit, jen tak na hodinu tady v okolí asi lesem na Pánov, nebude tam tolik blata

benny:v neděli zas něco mám já tak příště.Teď jsem se vrátil z vyjížďky,ale bahna a vody je všude až hrůza.Tak jdu ještě umýt motku,vypadá hrozně

miro zajimava stranka

madman650:na sobotu uz neco mam ale v nedeli pokud dovoli pocasi muzem nekam zajet

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 67491
Dnes: 0
Online: 4
miro"diky